Website-ul www.rubra.ro este proprietatea Moisei Roxana Aurelia PFA, cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F40/2012/2011, Cod Unic de Inregistrare RO 28554332 .
Accesarea , navigarea si plasarea comenzilor on-line pe site-ului www.rubra.ro presupune acceptarea în totalitate a Termenilor şi Conditiilor de mai jos. Termenii şi Condiţiile de utilizare pot fi schimbate în orice moment de către Administrator, fără notificarea prealabilă a Utilizatorilor acestuia. Modificarile intra in vigoare la data actualizarii acestora pe site si pot fi accesate in permanenta.

Datele personale pe care le transmiteti pentru a finaliza o comanda vor fi inregistrate in scopul indeplinirii comenzii. Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat, in scopul livrarii produselor si finalizarii comenzii. Daca autoritatile competente in a efectua verificari justificate in baza legii vor solicita datele dumneavoastra personale, atunci acestea vor fi transmise.

In cazul in care alegeti sa va exercitati dreptul de a revoca comanda, in termen de 10 zile lucratoare si fara a invoca vreun motiv, sunteti obligat sa platiti cheltuielile de returnare a produselor. Veti primi contravaloarea comenzii inapoi in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor. Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original, avand atasate etichetele aferente, fara sa prezinte semne de uzura, atat acestea cat si accesoriile aferente. De asemenea, trebuie sa prezentati dovada achizitiei produselor: factura, bon, chitanta etc.

Daca produsele livrate prezinta defecte care nu sunt datorate transportului sau manevrarii necorespunzatoare, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa contact@rubra.ro. Vom inlocui produsele defecte sau va vom returna contravaloarea acestora imediat ce le vom primi.

Preturile includ TVA. Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 100 ron. Peste comenzi cu valoare mai mica de 100 ron, costul transportului este de 15 ron. Livrarea se face intr-un interval de 1 -5 zile lucratoare de la confirmarea platii. Momentan nu este disponibil serviciul de livrare a comenzilor cu modalitatea de plata ramburs catre curier la receptia produselor comandate.

Daca doriti sa vedeti produsele, va rugam sa trimiteti un e-mail sau sa sunati pentru a stabili o intalnire in showroomul din Bd Eroii Sanitari nr 5.

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Informatii despre identitatea Moisei Roxana Aurelia PFA:
Persoana contact: Roxana Moisei
tel: + 40 725893087
RC: F40/2012/2011
CUI: RO 28554332
e-mail: contact@rubra.ro
Adresa showroom: Bd Eroii Sanitari nr 5, cod postal 050474, Bucuresti, Romania